Изпълнете вашата Коледа с магически подаръци!

Най- вълшебното време в годината приближава и всеки миг от подготовката  му също може да бъде празник. Предлагам ви няколко идеи, за да избегнете предколедната шопинг истерия.

  1. Направете си списък. Знам, че правенето на списъци за някои от вас може да е досадно и скучно занимание и затова ви предлагам да го правите в движение. Просто отбелязвайте идеите за подаръци, които ви хрумват на красиво листче или файл в компютъра/телефона/. Може би след разговор с приятелка или кафе с колегите, по повод подготовката за фирменото парти или гостуване при родителите… Каквото и когато ви озари, записвайте в списъка с коледни подаръци.
  2. Преглеждайте списъка редовно. Така, освен че ще добавяте пропуснати хора, идеи или подаръци, ще знаете точно какво търсите и ще ви е по- лесно да се ориентирате в океана от промоции, разпродажби и намаления. Ще вземете това, което вече сте планирали и ще си спестите излишни харчове точно преди празниците.
  3. Пазарувайте он лайн. Никога преди не е било толкова лесно. Само с няколко клика в обедната почивка или дори по време на кафе паузите на работното ви място… С приятелите, с колегите, с децата… Планирайте и избирайте заедно. Така ще превърнете и подготовката за празника в празник.
  4. Не забравяйте за себе си. Поглезете се с мечтания от дълго време подарък- кога, ако не на Коледа?
  5. Забавлявайте се. Повярвайте, че да подаряваш е дори по- хубаво отколкото да получаваш подаръци и зарадвайте всички, които обичате.

Нека предколедното пазаруване започне сега!

Коледно пазаруване | ТОП МАГАЗИН

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван